SEMNIFICAȚIA FLORILOR

Se spune că ‘’florile sunt un zâmbet din paradis’’ și într-adevăr, ele ne înfrumusețează viata tuturor prin mireasma și culorile lor. Sunt o minune a naturii și pot într-o clipită să ne schimbe starea în bine sau să ne farmece cu nuanțele aparte sau cu formele pe care le au.

Florile sunt în strânsă legătură cu sentimentele și emoțiile umane și de aceea, este foarte important, atât pentru cel ce le oferă, cât și pentru cel ce le primește, să știe semnificația pe care o are fiecare floare, și implicit ceea ce ne dorim să transmitem sau ceea ce ne este transmis prin acestea.

Haideți să descoperim împreună magia florilor și care sunt cele mai potrivite pentru ocaziile din viață noastră!

Irișii, de o frumusețe deosebită, discret parfumați, sunt ideali pentru a exprimă bucuria interioară sau pentru a anuntă o veste bună. Totodată, aceștia transmit sentimente de prietenie și încredere, cât și de tandrețe și sensibilitate.

De asemenea, tot pentru inducerea unui sentiment de încredere și fidelitate, cele mai potrivite sunt ‘’reginele toamnei’’, crizantemele. Ele nu poartă această denumire întâmplător, ci pentru faptul că sunt delicate, parfumate și încântătoare.

Gingașele lăcrămioare sunt cele mai potrivite când vine vorba de discreție sau de tinerețe. Semnificația acestora este ‘’reîntoarcerea la fericire’’ și cu siguranță sunt o apariție și o încântare pentru fiecare, mai ales datorită rarității lor.

Trandafirii, crinii și orhideele sunt un trio senzațional ce simbolizează măreția, puritatea, căsătoria și unirea. Aduc magie în viețile noastre prin simplă lor prezența, datorită culorilor puternice, cât și parfumului îmbietor.

În funcție de ce ne dorim să exprimăm, dar țînând cont și de culorile și parfumul acestora, putem alcătui buchete spectaculoase din aceste tipuri de flori și multe altele. Să aducem splendoarea florilor în fiecare casă!

Dacă ți-a plăcut spune și prietenilor:

Facebook
Twitter
Skype
WhatsApp
Email