Florăria Ștefi - Povestea noastră

Despre

Florăria Ștefi

Fericirea și împlinirea dumneavoastră este misiunea noastră!

Pasiunea pentru flori și bucuria pe care o aveau persoanele dragi atunci când primeau flori ne-au arătat că ceea ce ne place nouă să facem este să facem bucurii oamenilor din jur. Așa că am deschis prima florărie în luna iubirii, februarie 2016, din dorința de a oferi bucurii cu creațiile noastre și altor oameni si să creăm altceva în materie de buchete și aranjamente florale. Mi-am dorit  sa creez emoții înainte de toate, să transmit bucuria și iubirea prin personalizarea fiecărui buchet în parte in funcție de povestea fiecăruia, astfel rezultatul sa fie unul unic și wow. De aceea sintagma care ne definește ca și florărie este: „Creăm emoții, nu doar buchete florale”.

În urma cursurilor urmate încrederea a crescut tot mai mult și avem convingerea că putem să ne ocupam de evenimentele importante din viața dumneavoastră fie că este vorba de o nunta, de un botez, o petrecere sau  evenimente  corporative astfel încât să respectam dorințele dumneavoastră, să fie unic, să depășească așteptările și  să ne autodepășim pe noi înșine cu fiecare proiect.

Ne dorim să oferim  clienților servicii de calitate, flori proaspete si întotdeauna cele mai potrivite flori pentru evenimentele lor, ascultăm povestea fiecăruia și selectăm cu atenție florile pentru ca ele trebuie sa reprezinte în totalitate persoana ce le va primi. Oferim consultanță și găsim soluții inedite, suntem atenți la detalii, ne punem la dispoziție toate resursele de orice tip și ne dorim ca relația noastră sa fie una de respect și corectitudine reciproca, comunicarea să fie deschisă pentru a înțelege perfect ceea ce își doresc,  iar in caz de mici erori umane apelam la calmul clienților și le garantăm că noi ne dorim mai mult decât ei ca rezultatul final să fie cel puțin așa cum se așteptau.

Noi nu suntem o echipă,

Suntem o familie dedicată și pasionată

Valentina, am fost antreprenor timp de 8 ani și făceam cu mare drag și dedicare ceea ce făceam, iubeam enorm florile și îmi plăcea sa cumpăr și să am in casă tot timpul, dar nu m-am gândit că aș putea sa fac o meserie din asta. Aveam un spațiu comercial pe care nu îl foloseam și într-o zi mi-a venit ideea sa deschid o florărie și să lucrez cu florile ca să transmit mai departe emoția pe care o am eu atunci când stau în preajma lor și bucuria pe care mi-o transmit. Știam că nu  va fi chiar atât de simplu pe cât pare și m-am apucat de citit cât mai mult despre flori și îngrijirea lor, apoi am urmat cursuri și ușor lucrurile au început să se îndrepte spre direcția pe care mi-o doream și asta se vede după recomandările pe care le-ați făcut mai departe și prietenilor sau rudelor voastre de a ne alege pe noi atunci când au nevoie de un  buchet de flori sau chiar de flori și decor pentru evenimentele importante.

I-am spus soțului meu, Silviu, ce vreau să fac și el m-a susținut din prima clipă și s-a implicat trup și suflet alături de mine în aceasta nouă etapă și a devenit omul de bază atunci când vine vorba de aprovizionare, de găsit flori cât mai frumoase și de calitate sau atunci când este nevoie de soluții pentru anumite proiecte. Sarcinile mai grele i-au revenit lui astfel că de cate ori este nevoie de un decor el este cel care se ocupă de montarea și manevrare pieselor, transportul aranjamentelor în maximă siguranță pe orice distanță indiferent de volum, de complexitatea aranjamentelor și este tot timpul organizat să poată îndeplini sarcinile la timp .

Pe parcurs am început să o implicam și pe Ana Maria o tânără rebelă dar răbdătoare și ambițioasă ce a învățat foarte repede tehnici și principii și astăzi crează buchete și aranjamente pe placul clienților. Ascultându-le povestea reușește de fiecare dată fără minim de efort să scoată zâmbete și apreciere chiar și din partea celor mai rigide persoane.

Marina a ajuns la noi in „familie” când ne pierdusem încrederea în oameni și  ne-a demonstrat că încă există oameni serioși și dornici să lucreze. Cu timiditate și pași mici dar cu voință și plăcere a ajuns sa creeze lucruri frumoase și să fie cu fiecare zi tot mai aproape de a fi un florist complet capabil să facă atât un buchet sau un aranjament de oferit cât și un buchet de mireasă sau o lumânare de botez.

Paraschiva este cea care mă completează atunci când sunt în pană de idei. Găsește mereu idei bune pentru a ne ușura munca și de a arăta totul impecabil la fiecare eveniment.