Revedere

Aranjament cu flori  în nuanțe de lila, roz pal  și magenta

259.00lei

În stoc

Spune-le prietenilor:

Pozele sunt cu titlu de prezentare, produsul este realizat pentru clienții Florăriei Stefi, iar aranjamentul poate suferi mici modificări în funcție de stocul disponibil și de sezon.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile până în 200 lei, iar comenzile peste 200 lei beneficiază de transport gratuit!

Garantăm o durată de minim 5 zile de viață a florilor dacă sunt păstrate după indicațiile oferite de noi.

Înainte de sărbători importante, recomandarea noastră e de a plasa comenzi cu cel puțin 3 zile înainte.

Descriere

Aranjament floral în cutie de catifea ce conține trandafiri, lisianthus, orhidee vanda, aranjate într-o stil modern, iar cromatica liniștitoare dar tot odată îndrăzneață face că acest aranjament sa fie o alegere potrivită dacă îl oferi unei persoane pretențioasă sau poate cu un statut anume. Cu siguranță poți oferi unei persoane care lucrează în corporații sau in sistemul medical sau poate chiar juridic.

Aranjamentul poate suferi unele modificări in funcție de sezon și stocul existent in florărie, respectând designul, bugetul și cromatica. Prin plasarea comenzii vă dați acordul pentru înlocuirea anumitor flori, dacă va fi cazul.

 

IMPORTANT:
Aranjamentul realizat de echipa florăriei Stefi va fi însoțit de o felicitare gratuită, cu textul ales de dumneavoastră în formularul de comandă. De asemenea aranjamentul/buchetul va fi însoțit de un card cu informațiile de întreținere și un plic de hrană pentru flori.

Întreținerea buchetului de flori:
– Pregătiți un vas curat și dezinfectat cu apă proaspătă.
– Puneți în apă plicul cu hrană pentru flori și amestecați până se dizolvă.
– Tăiați pe verticală un centimetru din tija florilor, pentru a asigura o hidratare mai bună și asezati-le imediat în vasul cu apă.
– Curățați tijele de frunzele care ajung în apă.
– Schimbați apa în fiecare zi și spălați vasul în care stau florile;
– Poziționați vasul într-un loc răcoros și ferit de razele directe ale soarelui.