Coroana funerara

Transmite respectul și admirația față de o persoană dragă care s-a ridicat la cer într-un mod elegant, optând pentru o astfel de coroana.

279.00lei

Spune-le prietenilor:

Pozele sunt cu titlu de prezentare, produsul este realizat pentru clienții Florăriei Stefi, iar aranjamentul poate suferi mici modificări în funcție de stocul disponibil și de sezon.

Taxa de transport este de 20 lei pentru comenzile până în 200 lei, iar comenzile peste 200 lei beneficiază de transport gratuit!

Garantăm o durată de minim 5 zile de viață a florilor dacă sunt păstrate după indicațiile oferite de noi.

Înainte de sărbători importante, recomandarea noastră e de a plasa comenzi cu cel puțin 3 zile înainte.

Descriere

Coroana funerară este realizată pe baza rotunda din burete umed, ce oferă hidratare florilor mai multe zile, conține crizantema, garofițe cale și vanda, oferind un aspect curat, elegant.
Coroana are un diametru de 55cm.
Atenție!!! Panglica funerara este inclusa în preț, mesajul se completează în formularul de comanda in secțiunea “mentiuni”.
Pentru realizarea coroanei aveam nevoie de aproximativ 3h, culorile și florile pot varia in funcție de sezon si stocul disponibil, fiind păstrate aspectul și dimensiunile aranjamentului.

Întreținerea buchetului de flori:
– Pregătiți un vas curat și dezinfectat cu apă proaspătă.
– Puneți în apă plicul cu hrană pentru flori și amestecați până se dizolvă.
– Tăiați pe verticală un centimetru din tija florilor, pentru a asigura o hidratare mai bună și asezati-le imediat în vasul cu apă.
– Curățați tijele de frunzele care ajung în apă.
– Schimbați apa în fiecare zi și spălați vasul în care stau florile;
– Poziționați vasul într-un loc răcoros și ferit de razele directe ale soarelui.